Partners van ALBA BIKES

Het in 1996 opgerichte Friesland Holland Tourist Information & Travel Service in Wolvega is hét bureau voor toerisme van Fryslân. Het wijst vakantiegangers, sporters, zakelijke reizigers en bezoekers van evenementen de weg naar meer dan 1.000 recreatie- en horecabedrijven, verblijfsaccommodaties, toeristische attracties, activiteiten en events op het vasteland en de Waddeneilanden.

 

Jan Stam Fietsverhuur in Holten is een verhuurbedrijf, gelegen nabij het NS station aan de voet van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en op de grens van Salland en Twente, onderaan de Holterberg. Deze unieke uitvalsbasis, biedt vele mogelijkheden om van dit schitterende gebied te genieten. Jan Stam verhuurt diversen fietsen en aanverwante artikelen, aan zowel particulieren als aan bedrijven, zowel in Holten, als op locatie elders in Nederland.

Bij ons vindt U het bekende Twents-Sallandse gastheerschap zoals het bedoeld is: wij proberen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin te maken en zullen samen met U oplossingen bedenken waar dit nodig is.

www.janstamfiets.nl

www.frieslandtravel.com/nl/fietsen/e-bike-arrangementen/alba-e-bike-arrangementen

www.albatesten.nl